Info

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch, via e-mail of dit kan online bij Audrey, Femke, Hannah of Charlotte.

Contact

Indien wij uw oproep niet onmiddellijk kunnen opnemen, gelieve een bericht na te laten, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve dit 24u op voorhand te annuleren. Anders behouden we ons het recht de gereserveerde tijd in rekening te brengen (zonder terugbetaling van mutualiteit).


Betaalmethodes

Er is Payconiq aanwezig om te betalen met de smartphone en bancontact om te betalen met de kaart. Bij courante behandelingen wordt er per beurt betaald, bij operaties na 5 of 10 beurten. Het getuigschrift wordt meegegeven na 5 beurten voor terugbetaling van de mutualiteit.

Bij enkele uitzonderingen kan via derdebetalersysteem afgerekend worden (enkel remgeld).

Verloop

Een behandeling in de praktijk duurt 30 min. Huisbezoeken duren ongeveer 20 min.

De eerste sessie gaat gepaard met een intake, gevolgd door een uitgebreid onderzoek van de pijnklacht en een korte behandeling.

De volgende sessies zijn volledig gefocust op behandeling. Er kan passief gewerkt worden op tafel en/of oefeningen gegeven worden. Draag hiervoor best gemakkelijke/sportieve kledij.


Praktische info

Bij een eerste consultatie brengt u best het volgende mee:

- voorschrift

- identiteitskaart

- klever mutualiteit

- eventueel bijkomende verslagen

Uw therapeut is lid van Axxon (beroepsvereniging kinesitherapeuten).

Wij werken gedeconventioneerd. Vanaf 15 januari 2024 is er een indexering en zijn de tarieven als volgt: 33 euro per kin├ębeurt in de praktijk (muv personen met verhoogde tegemoetkoming). 36 euro voor huisbezoek.

Kine Degrande werkt conform GDPR & AVG.